INDIAI VACSORA ÉS kONCERT MAYUKH GANGOPADHYAY-JAL

Szeptember 20-án a Babel Campben

Vacsora 19:00
Koncert 20:30


BABEL CAMP
AHOL A VILÁG ÖSSZEFUT

Mayukh Gangopadhyay
Shreekalyan Chakraborty
Molnár Zselyke

Mayukh Gangopadhyay indiai klasszikus és világzenei művész, aki a „sarod” hangszerre
specializálódott. Tanárai a sarod-virtuóz Pandit Arnab Chakrabarty és a szitár-mester Pandit Abhik
Mukherjee. Mayukh 2018-ban fellépett Magyarországon a Babel Sound Fesztiválon és számos más
koncerten, most pedig szeptemberben visszatér Budapestre és Balatonboglárra.

Shreekalyan Chakraborty fiatal tabla-játékos, a tabla-virtuóz Pandit Anondo Chatterjee tanítványa.
Mayukh és Shreekalyan több mint 50 koncertet adtak együtt Indiában és külföldön, többek között a
Theater am Fadenben, Stuttgartban, Németországban; a Tagore Centre-ben, az indiai
nagykövetségen, Berlinben, Németországban; a Maharishi European Research University-n,
Seelisbergben, Svájcban; a Westminster Music Library-ben, Londonban; a Victoria Institute-ban,
Sussexben, az Egyesült Királyságban; a Ventnor Arts Clubban, Isle of Wight-on, az Egyesült
Királyságban stb.


Menü

Előételek

Tandoori csirke – Fűszeres, joghurtban pácolt csirke, hagyományos tandoor kemencében sütve.
Csirke tikka – Puhára grillezett, fűszeres csirkedarabok, füstös ízvilággal.
Vegyes pakora – Zöldségek csicseriborsó lisztbe forgatva, ropogósra sütve.
Onion bhaji – Fűszeres hagymakarikák, omlós tésztabundában.
Hagymás koriander saláta, mentás joghurt és mangó chutney – Friss, üde köretek az előételek mellé.


Vegetáriánus főételek

Palak paneer – Spenótból készült krémes curry házi sajttal.
Baingan bharta – Füstös ízű padlizsánkrém indiai fűszerekkel.
Malai kofta – Zöldséggolyók gazdag, tejszínes-paradicsomos szószban.
Khatti Meethi Dhal – Lencsefőzelék édes-savanyú ízesítéssel.


Húsos főételek

Murgh makhani (Butter chicken) – Krémes paradicsomos-vajas szószban párolt csirke.
Lamb vindaloo – Csípős, pikáns curry omlós bárányhússal.
Hyderabadi Biryani – Illatos, fűszeres rizses húsétel különleges rétegezéssel.
Murgh korma – Selymes, joghurtos-mandulás szószban főtt csirke.


Rizs és kenyér

Jeera rice – Köményes basmati rizs.
Poha – Könnyű, fűszeres rizspehely-étel.
Paratha és naan – Puha, frissen sütött indiai kenyerek.


Desszert

Gulab Jamun – Édes tejgolyócskák rózsavizes szirupban, India legkedveltebb desszertje.


FOGLALÁS

A vacsorára asztalfoglalás, esetlegesen szállásfoglalás és koncert jegy elővétel e-mailben lehetséges a
hospitality@babelcamp.hu email címen.

Csak koncert jegy (20:30-tól)

Elővételben 2.500 Ft
Klubtagoknak elővételben 2.000 Ft
Helyben 3.500 Ft

Vacsora + koncert csomag (19 órától)

Elővételben 8.000 Ft
Klubtagoknak elővételben 7.000 Ft
Helyben 10.000 Ft

Vacsora + koncert + szállás csomag

Elővételben Kúria vagy apartman szállással 18.000 Ft / klubtagoknak 16.000 Ft
Elővételben Hosztel szállással 16.000 Ft / klubtagoknak 14.000 Ft
Helyben (csak hosztel szállással lehetséges) 18.000 Ft

Scroll to Top